Rösticrouton met kalkoenfilet en bearnaisemayonaise
30 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of de airfryer. Laat intussen de azijn met het sjalotje in een steelpan tot de helft inkoken.
- Doe het ei met de mosterd in de maatbeker. Schenk de azijn door een zeef erbij. Voeg de olie toe.
- Zet de staafmixer in de maatbeker en pureer tot een gladde, lobbige mayonaise. Voeg de blaadjes van de takjes dragon toe en pureer nogmaals kort. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg de röstirondjes op een schaal. Verdeel er de sla en de kalkoenfilet over. Schep op elke rösticrouton een beetje bearnaisemayonaise.
Tip: Schep de rest van de bearnaisemayonaise in een schoon (jam)potje en bewaar in de koelkast. Lekker bij friet en op sandwiches.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 695 kcal
- 64 g vet waarvan 8 g verzadigd
- 20 g koolhydraten
- 9 g eiwit
- 3 g vezels
- 1,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen